Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linje

Den här drömmen
jag ofta upplever
där jag överbryggar tyngdlagen
och flyter fram under taket
ovanför mina medmänniskor
tänk om det inte är en dröm
det kanske händer
i en annan del av verkligheten

Jag faller ner i en milslång trötthet
begränsad i mina tankar
inmurad i mig själv
det omöjliga rummet

Jag följer en linje
som löper tillbaka
till mina första ögonblick
jag hade ingen aning
om att det kunde vara så här
jag ser och hör vad som händer
en ökenvandring utan öken





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-28 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP