Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Tidvattnet

Lågvattnet dikterar
portionerar ut
vår lycka

högvattnet kommer bli
vår räddning
saltvattnet som rinner

genom torrlagda
strupar och vener
hoppas ni älskar oss ändå

vi kliar sönder
vår hud
torrlagda drömmar

återkommande blickar
studerar märkena
på vår kropp

under naglarna
finns berättelser
som säger allt om oss




Fri vers av J P VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-02-28 10:22



Bookmark and Share


  wiria77
gillar dina rader

2021-02-25

  cilax VIP
snyggt
2019-07-24

    ej medlem längre
Riktigt mäktig. Känner klådan och det där kladdiga som fastnat under mina naglar.
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP