Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I still remember!

I still remember

We where king and queen of eternality

 

Something started to change

 Then we suddenly fade away

 

I loved what we were

 And life was wonderful

 

 Such a shame it’s all disappeared

I will not forget

 

 From the deepest water

I hold on tight

 

 Time to let go

Feel that it is going to be alright

 

 Get up

 It is aright to fall some times

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-28

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 373 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-28 10:26



Bookmark and Share


  Rise Little One
Minnen lever för evigt!
2019-03-17

    ej medlem längre
Förtröstansfullt om en förlorad kärlek och livets cykler. Livet går vidare.
2019-03-09

  AKT VIP
Rememberence of a last love, that will fade but yet break dawn.
2019-03-04

  lila fjäderblomman VIP
Livets vackra berg-dalbana!
2019-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
King and Queen
have you been
so far, men ni
har kvar
förmåga
att dyka upp...
Jag ser fram
emot er
nästa
kupp!
2019-03-01

  ULJO
Strakt skrivet om raserad kärlek
2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om tankar och känslor om en relation som inte höll!
2019-03-01

  StinaJ VIP
Berörande skrivet om starka känslor.
2019-03-01

  WyS VIP
Inget varar för evigt. Det goda var gott. Det som smärtade var lärdomar.
2019-02-28

  Mickelina
Sensitivity!
What would we be if we not had memories!?
2019-02-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starka känslor i din minnes dikt!
2019-02-28

  Maria Sundelin VIP
På minnenas väg
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin