Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny Norsk/svensk ordlista på nynorsk

Atlet Spännputte
Banan Guleböj
BH Tuttekasse
Bok Bladesamling
Champagne Sprattlevann
Dusch Störtebad
Ekorre Tallefjant
Giraff Periskophest
Golf Ängebiljard
Golv Trampetapet
Gökbo Kukuhytte
Haj Kämpetorsk
Hjärta Blopump
Huvudvärk Skallebank
Häst Havremoppe
Höghus Hyttepåhytte
Joggare Flåsegutt
Klagomuren Gnällevägga
Meny Spiselapp
Platåskor Platåpjäx
Portfölj Stresskoffert
Ryggsäck Strapatspose
Sjuksköterska Sprutetant
Skallerorm Klapperslang
Sovsäck Slummerstrut
Sugrör Slurpeslang
Stålmannen Metallgutten
Toalettstol Brusefåtölj
Tvättbjörn Vaskenalle
Täckjacka Bubbeldress
Motorbåt Fjordknallert
Åska Himlaknall





Övriga genrer (Satir) av Gunnar Barkenhammar
Läst 309 gånger
Publicerad 2019-02-28 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar