Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.expressen.se/kronikorer/fredrik-sjoshult/terrorlagen-skarps-16-ar-efter-att-bodstroms-vagrade/


Hot- och riskbedömningar.


*Sverige med sina slappna regler är det konstaterat bara har gjort sig skyldiga till folkrättsliga brott, krigsbrott, föräldrar till folkbokförda syrier i Sverige har mördats av IS -svenskar. (ny begrep i svenska årets ordspråk) inte mer att tänka att på ett normal social basis Sveriges socialtjänsten är kapabel att handskas med sådana familjer i brist på kunskap. Och lagen återvändarna kommer att kunna ändras bara om fem år.
Jag minns på mer en 3 decennier. Drottning Silvia bara kom in till en statlig skolla klassrum svenska för invandrarelektion och sätter sig i andra bänk i mitten,  lärarinna lämnade omedelbart klassen utan någon förklaring, vi väntade men hon kom inte mer efter 30 minuter då insåg vi vad det var för fel? Hon var orolig för säkerhet och vi resten av elever var vittne till diskrimineringen sade revolterad på en brasiliansk charm den vackra eleven.
Sverige får inte under inga som helst omständigheter tass barnen ifrån kvinnor och hämta hitt!
Det är smärtsamt jag säger så, men politiker får inte utsätta ännu mera Sveriges befolkning till fara, svenska barn ihåp med karanten barn! dessa är stigmatiserade för livet,
vänner kommer aldrig bli, det blir bara en nytt skuldd och ouppklarad hotelse i fininslag för nästa generation.

Må villa i fred på Olof Palme på 33 års dagen av saknade. 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-28 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP