Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en ....


Jag lämnar min längtan.



Vind för våg lämnar jag min längtan och en del av mitt hjärta.
Dom får ligga där och vänta på dig utan krav och utan smärta.

Hoppas du kan gå dit i stillhet och prata och känna lite ibland.
På en mycket vacker plats där vatten och himmel möter land.

Jag lämnar dig här och nu när du hittat ditt allt.

Dina ögon…
Ditt ansikte…
Din dröm…
Och allt det som du vill…
När jag ser på dig så förstår jag…
Hur vackra tankar blir till………..

Både brisen från havet och mina tårar smakar lite salt.

Och det var allt………………………………………

Orehw…




Fri vers av Whero
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-28 11:37



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Så mycket vemod i den vackra texten
2019-12-17

  Lottie Ålhed VIP
Vackert diktat
2019-03-20

  prinscess VIP
så vacker
2019-03-05

  Maiah VIP
Jag dööör, så vackert, vemodigt kärleksfullt, så mycket känslor så det gör ont
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero