Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andens seger över den sjuka kroppen

Varje morgon ser jag en liten gumma

som sakta och mödosamt tar sig ner till den inhägnade hundrastplatsen

med sin käpp och sin lilla hund som livskamrater

Väl framme låter hon sin hund springa fritt och nosa runt

medan hon själv tar igen sig

Jag ser den här bilden som en andens seger över den sjuka kroppen

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-28 11:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är beundransvärt!
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP