Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnuppfostran av rang!

När min farfar kom hem efter arbetet
sa min farmor till honom att inte
bara min pappa utan även hans
två bröder hade bråkat så
mycket under dagen...
De borde få smäll...

Han undrade då vad som hade hänt...
De hade FÄKTATS med de allra finaste
JULLJUSSTAKARNA... Hade gossarna
skadat varandra, nej, men stakarna
blivit sneda...

Men inte kunde han slå sina gossar...
Men tänk, sa han sen, visst var det
bra att julljusstakarna kom till nytta
mitt i sommaren.... Nå´t så´nt bra
kunde ju varken du eller jag tänkt ut...
Så vi har ju trots allt fått verkligen
kloka och så begåvade gossar!
Visst har vi tur du och jag...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-28 12:12



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vilken klok farfar
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt