Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symfonisk svit

De sista torra löven
virvlar över gårdsplanen
i den starka blåsten

Granen håller balansen
genom att låta sina grenar
svepande pendla
likt fjärilsvingar

Björken ruskas om i en
cirklande rörelse

Allt medan bambubusken
smattrande vilt ackompanjerar
vindarnas crescendo

Och från en molnbeslöjad
himmel, dirigerar den
blekgula solen
alla delar av orkestern




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-28 14:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
världen utan människor är sagolik...och sen gör vi vårt bästa för att förstöra hela "orkestern".
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP