Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eklips

 

All tid var din
Jag hade alltid tid
Tid bredvid
I ett ständigt nu
Bara du
Du, du, du

Du var solen
I ett slocknade system
En bohem med världsproblem
Tagen av vardagen
På glid bredvid rumstid
I andlig atmosfär där man bara är
Du kunde bara aldrig ta in det

Att jag också var där

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-28 15:52



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Relationer i samförstånd, att nå en
jämlik uppmärksamhet med varandra...
inte lätt att uppnå. Att förstå och inse varandras behov kräver öppenhet,
förståelse men kanske framför allt
uppoffringar, som bevis på att det
är kärlek vi snackar om här...SÖRRU!

Bra vetja!!
2019-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2019-03-01

    Lars Gullberg

Den sitter som en käftsmäll, ett uppvaknande. Så när men ändå så långt borta..Känner igen ;-) Den där svårfångade anarkisten isolerad i sina egna intellektuella samtal, lyssnar inte utan gömmer sig bakom knuten näve, fast anarkister kan också va fina människor så klart. Min tolkning av din fina dikt.

/L


2019-03-01

    Sefarge VIP
Till en insikt
Om Ego boy?


2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP