Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tron regerar (Terroristen)

 

 

att stödja den som ont gör

är som den värsta marodör

 

den illa gör, andra illa far

far fram likt en barbar

 

soldaten ej ensam skyldig är

gör bara sin plikt, han svär

 

 sin Gud han troget tjänar

ty han sin belöning förtjänar

 

den som sina sympatier har

till en sådan grym barbar

 

kan inte ha en vacker själ

som inte vill andra väl

 

svart som mörkaste natten

som att dyka i dunkla vatten

 

att gå den ondes ärenden ej rätt

gå över andras lik är ett dåligt sätt

 

tron kan försätta berg en del tror

men tron kan också förvilla människor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-28 15:54



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Det är krig och politik som fördärvat denna jord" sjungs i den gamla progglåten, de skulle fått med religioner i texten också...
2019-03-01

  MALVAA VIP
sin Gud han troget tjänar
Jävla sin Gud som ger order för att döda de oskyldiga
Deras Gud är satan men absolut inte den goda Guda som vi känner och hörde om hans barmhärtighet
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP