Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart skog

En svart skog
barrikaderar skymningen
under röda slöjor
Som flammor kastade
ur sin modereld
Någon har tänt en grill
ivrigt som ett barn

Saker kommer tillbaka
som alla andra år
Ropen från gårdarna
Din grå Champion-tröja
Vårt cykelgäng och
knastrande vårgrus




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-28 15:56



Bookmark and Share


  passeragå
Fin och lämnar tankar och spår efter sig :)
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP