Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Man blir inte lätt så arg
om man försöker förstå
hur andra tänker.




Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-28 16:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, märkligt hur olika vi alla tänker, och på sitt sätt har var och en ofta rätt
2019-03-07

  Niliboy
Ja, så är det! Man får öva sitt tålamod!
2019-02-28

  Gunnar Hilén VIP
Jo du , det var just det. Tålamod. Fråga. "Hur tänker du ?"
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt