Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cogitatio...

 

 

    Det finns

            ett hål

                    i slutet på natten    -

 

                                    i den omärkta himlens suturer

                                           en hemlighet,

                                                  en trummande livmoder,

                                                         ett kronblad

                                                               löst från sin tystnad...

                   




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-28 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin, väcker tankar...
2019-03-01

    ej medlem längre
Ja visst finns där ett hål! Ett hål som fyller oss!
2019-02-28

    ej medlem längre
I den här fina texten hittar lyckas du ta läsaren med till den värkande punkten där mystiken i liv och poesi vävs samman. Tystnaden mellan orden talar.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP