Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader om att vilja skriva men sakna gnistan.


Bläck

Fastän i mitt huvud
en öken brett sin sand
Har jag många vätskor nära
Dagg och regn och sav kan väljas
kaffe, sprit och te
Kroppen bär på blod och piss
tårar, svett och mycket mer
Är min penna kompatibel?
Är det skallen som är fel?
Är det hjärtat eller själen
eller annan abstraktion?
Hur ska jag få ur mig bläcket
Hur och vad ska skrivas ner?




Fri vers av Verner Ask
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-28 17:03



Bookmark and Share


  filosofian
Fint om att vilja få ut vad man känner.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask