Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄN SÅ ÄR DET VINTER? - tanka

Våren traskar på

hämningslös utan tanke

på vintervila

fåglar sjunger lockande

redo för liten vårflört




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-28 18:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
”Hämningslöst-utan en tanke”...så vill jag möta våren

Tack!
2019-03-02

  M.Eta
Skön och välkommen tanka!
2019-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar tanka! Ja fåglarna sjunger och gässen börja komma tillbaka.
2019-03-01

  ULJO
mars månad är kvar
2019-03-01

  Feliaxel VIP
Ja våren är svårflörtad ibland
2019-03-01

  Rise Little One
Hjärta slår extra slag när våren kommer...
2019-02-28

  Öknens Ros VIP
Lite vårsång piggar alltid upp!
2019-02-28

  KattenKin VIP
Skönt med hämningslöshet ibland, synd bara att den inte traskat ända upp hit. ;)
Bra tanka! Jag börjar som haja konceptet.
2019-02-28

  Niliboy
Imorgon börjar vårvintern häruppe, ja det blir härligt! Allt gott!
2019-02-28

  Fulbergarn
våren fick bakslag
när kung Bore slog bakut
en spark i baken
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP