Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I det öppna!

Agnarna sprides för vinden

du sår och skördar

fast en del faller bland tistlar,

ja, så är det, alla vill inte vara

öppna å god grogrund,

men vi ger inte upp,

strävar, gnetar å kämpar

om så från ryggläge,

framför iphaden

vila men aldrig ge upp!

Älska din nästa som

dig själv!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2019-02-28 17:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att inte ge upp, utan fortsätta så länge man orkar och kan!
2019-03-01

  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.
2019-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om att kämpa på och vara en bra människa.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy