Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Backspegeln

Såg mina sorger
krympa i backspegeln
där de lämnats kvar
Nu till synes
så mycket mindre
än jag mindes att de var




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-28 18:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fint:)
och bra uttryckt
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP