Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Fallna nedan nattportalen



Jag jagar jaget svagt till nattportalen
och fäller felen fallna genom galler.
I glipors gluggar gastgestalten faller
och möter underjordens marker malen.

Att falla fritt till mittindansardalen
i kroppens krigsförlösta krosskristaller
och delas dött i mötta dimmors daller
som faller över gallervakten galen.

Han ser dem delas dött men glömmer föga
hur harmens yta härjat djupet hårt
och världen viskat vilt om väsnet vårt.

Hur lämnar rämnat fel sin faders öga
när allt gestalt har varit ryms i dem?
Här hittar hela delar aldrig hem.





















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-28 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP