Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hopp

Ljusglimten

 

Ljus är den

Möjligtvis som solens varma

 

Den värme strålen avger

 

IMP när jag är så

 

långt ifrån dig

 

Är förtröstande.

 

(Jag älskar dig)




Övriga genrer (Aforism) av danne //
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-01 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint:)
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //