Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(Klättrande mus)


abstraktion

Där Gnagande på rot


Med bet o ena ögat slutet


Hisklig och stygger


Reser sig som ett berg i underjord


 


Blinkar till när Korre med


korrespondansen kommer


 


Luden denna budets bärare


Snyggt oorganiserat tar han sig fram


Upp och ner var dag


 


Där Gnagande på rot


Under Askens slingrande system


Och till den vakande vid himlens ände


Högst opp i kronans topp


 


Vilket jobb Denna enkla


Å dristiga korre har.


 


 


Räsvelg,Ratatosk,


Nidhögg


Mitt inre


Jaget




Prosa (Fabel/Saga) av danne //
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint målat. Du har stor talang. Och ja, jag tittar på dikter från ett år tillbaka. =)
2020-02-29

    ej medlem längre
Har du målat den bilden?
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //