Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(Något som letar sig in mot sinnena, retar dem på ett angenämt vis)


Pianola musica (ver3.0)

Pikanta tonerna dansar


runt


 


Trollbunden naken närvarar


runt


 


Tidrymd definitiv vild


omkretsen


 


Nykter ryckigt tenderar


runt runt


 


 


 


Tankarnas tango


Oviktigt tankegång gnisslar


reaktionen


närheten


effektiviteten nervkittlande eggar


rus stimulerande egenskap


förleda sinnena


 


Älskar dig IM Pia




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //