Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottninggatan

Buttericks röntgenglasögon
avslöjar våra
identiska insidor




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 1107 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2019-03-01 08:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det håller du nog med om att sonja åkessons dikt drottninggatan är bättre?
2023-11-17

    Sefarge VIP
Jaa. Om alla tittade på
Politiker med Röntgen
-glasögon, kanske
en del av dem
ej vore så
Kaxiga?
;)
2021-01-07

    ej medlem längre
fett
2019-03-06

  Daniel_78 VIP
Nu ligger det nog ett Buttericks på Drottninggatan vad jag minns, men det är också en fin sammankoppling att vi alla är lika, med tanke på dådet på samma gata. Tycker om dikten.
2019-03-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-03-01

  AKT VIP
Också en insikt.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP