Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hem igen, hunden

 

Lilla hjärtegull

så söt och rar

mitt värdefullaste

allt jag har

kom snart hem igen

jag väntar på dig

 

Saknar dina små tassar

all din busighet

och att du ibland

är världens olydigaste

 

Saknar att du skäller

fast jag säger Tyst !

och att du vill gömma dig

när det är dags att bada

 

Saknar din blöta tunga

som jämt ska slicka

mig i ansiktet

fast jag inte vill

 

Saknar alla dina nafs

när du vill leka

saknar valpigheten

i ditt underbara sätt

 

Saknar din matvägran

och din fluffiga päls

som jag lutar mig mot

och känner trygghet i

 

Vad gör väl det

att du ibland ger

mig besvär

för jag har dig

så innerligt kär




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-01 08:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Väldigt fint och i beröring
2019-03-09

  Palett
Fin text om längtan efter någon älskad.
2019-03-01

  Annie b'larsson VIP
Så gulligt!

Det är alltid så där
med dom man håller kär
när de ibland är borta
om än tillfälligt
man längtar ihjäl.

2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text från en längtande matte!
2019-03-01

  ULJO
Fint om kärlek till någon
2019-03-01

  Feliaxel VIP
Underbart beskrivet om saknad
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP