Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i citatsamlingen


CITAT LXV

Två falska människor,
passar bättre ihopa,
än en äkta och en falsk,
likasom två äkta,
men oftast är det
motsatserna som dras
till varandra.
*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-03-01 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP