Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lustgården



försiktigt spricker solen fram
stryker ömt
--allt det det fjunigt sköra
så kölden klingar av
frosten faller som tårar

hoppet alla överlever natten


alla knopparna redo
och fjärilen i sin brokiga klänning
biet och humlan
så de får måla pollenspår
över himlajorden
till vårens jublande

återkomst




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP