Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekskryssning

Tänk att få en tur med min kära
Att i flera dagar få vara nära
Vi ska på kryssning åka
Är du inte lite avundsjuk nu
Du får med din älskling prata ju
Så kanske du kan övertyga
Och en kryssning snällt begära




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-01 12:28



Bookmark and Share


  M.Eta
Mysig resa!
2019-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
K ryssning för två
R å om varann då
Y pperligt bra
S å ska de´ju va´
S å jag frågar på...
2019-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter underbart! Ha det fint!
2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbart att resa iväg på tu man hand
och bara rå om varandra
det stärker kärlekens band!
2019-03-01

  ULJO
Så underbart, klart man blir avundsjuk.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP