Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös kommunikation





Händerna uttrycker
tankar och känslor


smekande eller hårda

välkomnande eller bortstötande

tröstande eller avfärdande


Händernas tysta språk
är ordlös kommunikation













Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2019-03-01 12:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Händer det med händer att händer möts, då öppnas den inre dörren till tyst kommunikation! Absolut viktigt gestaltat i ord av dig!
2019-03-14

  Fulbergarn

2019-03-08

    Peter Söderqvist
Ett tyst språk med både helande och förstörande kraft. Snyggt skrivet.
2019-03-05

  Ezmeralda VIP
Så är det absolut.

2019-03-04

  M.Eta
Både i gester, beröring och handslag! Bra!
2019-03-02

  lila fjäderblomman VIP
ja händerna talar
2019-03-02

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla bilder kring ett av de rika språk våra kroppar bär på.
2019-03-01

  Maria Sundelin VIP
Ja, dekan även förstärka det vi säger
Kramar
2019-03-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vad fint! Ja händerna kan förmedla mycket!
Gillar!
2019-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Tänk vad händer kan tala! Mycket bra skriftat!
2019-03-01

  Kungskobran VIP
När argumentationen tryter ökar viftandet proportionellt hos advokater, i synnerhet Amerikanska
2019-03-01

  Gunnel Eriksson VIP
Händerna är viktiga för kommunikationen Jag har märkt att
talare använder dem mer och mer
ibland för mycket faktiskt.
2019-03-01

  KattenKin VIP
Så sant, de har sitt eget språk.
2019-03-01

  MALVAA VIP
Händerna kan mer än nånsin
2019-03-01

  Öknens Ros VIP
händer talar sitt språk.
2019-03-01

  ULJO
Kärleken behöver inga ord, bara ljuvlig beröring, gott nog.
2019-03-01

  Feliaxel VIP
Så är det händerna visar många känslor
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP