Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IS skall göra avbön...


GRISFESTEN.

Svenska myndigheter dividerar, tuggar
hur rättssystemet ska utformas för IS!

Var de ska dömas och straffutmätning,
anser att de är välkomna hem med sina
familjer om de gör avbön offentligt och
äter av det fläskkött som serveras.

Straff nog!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-01 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje