Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅRENS VÄLDE

vårens välde

breder ut sig

som en sällsam

socialism

vårens välde

drabbar oss med

sinnlighet och

sensualism

 

ge mig flera

plusgrader

än snön kan klara av

gör det kort

och intensivt

gräv "bores" djupa grav!

 

 

vårens välde

tinar frusen

hedmark i min själ

bojor sprängs

när knoppar brister

fritt fram, frusne träl!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/2 - 1/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-03-01 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Imbecill kommentar.
2019-03-01

  objekt3
bore är för kär i våren ;)
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP