Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungspojken

 

- Du var mej sannerligen en fin liten pojke du.
- Ja, det är jag som heter Kungspojken.
- Vad härligt med barns fantasi.
- Nej du, jag ÄR Kungen.
- Vart bor du då?...
- På Kungliga Slottet såklart idiot.
- Kallar du mej för idiot...?
- Ja, och nu försvinner din förmögenhet, när jag trycker på den här knappen på min mobil.
- Du är då en riktig liten sate till Kungsunge, du borde få ett kok stryk och lära dej veta skäms och hut.
- Ja ja... du har tid på dej att kontemplera över dina synder din jävla utsugare och egoist. Gå in på dina konton och titta.
- VA I HELVETE... har du tömt mina konton??!!!!!!! Din förbannade lilla.............................................
- I MITT Rike ska det råda Rättvisa och Solidaritet, det har jag svurit vid Ärkebiskopen och Gud han själv. Men om du ångrar dej och ber alla om förlåtelse så kan du eventuellt få jobb som diskare i Slottsköket. Bo får du också, vi har en skrubb i källarn, för alla dina hus, villor, palats och egendomar är konfiskerade förstår du.
- Men herregud, detta är ju olagligt, vad är det för en jävla Sovjetdiktatur vi lever i?
- Det kan bli folk utav dej också, ge inte upp, förtrösta i Gud.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-01 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP