Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

Det är deras
åsikter
tips
råd
fördomar
(o)kunskap
oförståelse
klyschor
det är deras oförmåga att anpassa efter individen
skräck för att patienten ska visa
några känslor överhuvudtaget




Fri vers av Ananas
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-01 17:27



Bookmark and Share


  Linda Åkesson
Ja tyvärr ofta så.
2021-03-28

    ej medlem längre
Att förstå varann är nyckeln till insikt och råden blir med ens användbara.
2019-03-01

  SatansSon
sant!du är sann och klok,
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas