Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

Allt ansvar läggs på mig
jag ska veta allting
om mediciner symptom diagnoser
hur jag ska få livet att fungera
hela min tillvaro ska gås igenom på 40 minuter
och svaren ska finnas hos mig
Jag tvingas bli läkare till mig själv
jag förstår inte vad all deras utbildning har resulterat i
kunskaperna är gömda långt under
de oförstående kommentarerna
Har jag klagomål är det bara
att jag byter mottagning
de förlorar lite pengar på att inte ha mig kvar som patient
men de slipper anstränga sig och ta en konflikt
Någon självinsikt hos dem eller vilja att lösa situationen
har jag aldrig sett

 

https://www.facebook.com/Kanjagfa/




Fri vers av Ananas
Läst 424 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-03-01 17:30



Bookmark and Share


    nollnollan87
Nämen gud, jag vet exakt hur du känner! Samma sak händer mig varje gång jag är där! Vi ska klara detta tillsammans ge aldrig upp!!
2019-03-07

  Fulbergarn
Psyk är inte vad det varit!
2019-03-07

  Lottie Ålhed VIP
Inom vården borde ett respektfullt bemötande vara en självklarhet.
2019-03-07

  Klaus Peter Jensen
Fint digt. I Danmark er der de samme vanskeligheder med behandlersystemet, hvilket er skræmmende, da de jo bør forbedre re folks forhold. Trevlig helg Klaus
2019-03-01

  SatansSon
bra!
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas