Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våraning Haiku



Bister vårmorgon
men tussilagon visar
fingret åt mörkret




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-01 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP