Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om kvällen i Garfagnana


Samtal...

 

 

Vi talade en natt

 

             om vår  försummelse     

                            omvägarna

                                          det   förflutnas  

                              dominans

                                               ...            

                                                         om allting

                                                          

                        som att andningen

                                          i    ett    outhärdligt       hus

                               samlar     avfärder

                                    bär    vinterns    förgängliga   

                                                      färger

                                                bleknar som en åldrad tatuering

                                          ...

Vid den femte månen

                med trasiga tungor 

           och halvläkta händers längtan

    bortom vår vilja

          drömde vi

                kvällarnas brand

                            i det  solkyssta  vetet...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-01 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket känslor...
2019-03-02

    ej medlem längre
Låter som en minnesvärd natt. En natt där man når fram. Men ständigt är sorgen närvarande. De halvlekar händerna, de trasiga tungorna. Bitterljuvt.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP