Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyra generationer Gustafsson.


MÖTAS OCH SKILJAS ÄR LIVETS GÅNG

det var odon, myrlejon och barkbåtar

och militära gradbeteckningar

jag tjatade om det som fascinerade

och framstod kanske som en liten narr

min far han täljde visselpipor utav sälg

och tog mig med till platser med stort "P"

ibland drog vi till furuvik när det blev helg

där fanns det mycket spännande att se

 

snart ska jag se på ännu ett naturprogram

och då går tanken alltid till min far

så vänlig, glad och alltid lika omtänksam

och djurvän fastän jägarson han var

"det där", brukar jag tänka, "skulle han ha sett!

det där vet jag han skulle ha tyckt om!"

snart har det gått sju år sedan han lämnade

den by till vilken han från boxholm kom

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/3 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2019-03-01 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnet av fars kärlek och omsorger har en särskild plats i hjärtat!
2019-03-02

    ej medlem längre
Har tänkt göra min första sälg eller rönnpipa nu till Maj.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP