Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min atelje` "Köksbordet"

I min ateljé "Köksbordet" råder tystnad
en viss likgiltighet
mot alla yttre stimuli
ett kreativt kaos

Jag misshagar inte gärna min man
genom att inte lyssna när han talar
eller inte komma när han ropar
men nu
- släpper jag mina uppslag
förnimmelser och inre känslor
missar jag allt

Lusten att vända och vrida på gamla bilder
och att pröva ett alldeles nytt grepp
ansätter mig

En härligt förfärlig figur
dansar under mitt hus

Bordsfontänen kluckar
Starkt kaffe finns

Pappersklipp och smulor får ligga...
Disken får stå













Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-01 22:56



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Skapandets drivkraft och privilegium nr 1. Att bara få hänge sig åt det man vill. Ett fint sätt att vara hänsynslös på.
2019-03-09

  Respons VIP
Inspirationens välsignelse!
2019-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Rätt tänt! Strunt i måsten! Låt kreativiteten flöda fri!
2019-03-02

  Rise Little One
Släpp allt och njut av det viktigaste för stunden!

2019-03-02

  Kungskobran VIP
Härligt att prova nya grepp,
lycka till
2019-03-02

  ULJO
Starkt kaffe. Är livets början på en ny dag
2019-03-02

  lila fjäderblomman VIP
Yeaa... go girl! <3
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP