Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelser



dött löv
ger liv åt
keramikfat

är vi redan
döda när vi föds
avknoppade

från den store Anden

är vi härpå jorden
för att hämta hem
något?




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2019-03-02 00:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeväckande och bra!
2019-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP