Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen



Morgonen kommer tidigare
vaknar med en horisont
bak de rosa förbränningspelarna

Byn sover, jag är vaken
jag är utsövd fast ändå inte
spänd av förväntan inför dagen

Solen kommer upp om några timmar
jag sätter på löparklockan
checkar tiden inför vårens långa lopp

Jag hoppas jag slipper ladda
under tiden jag springer
Vill ju gärna få en snygg rad

Mina personliga rekord
det fattas distansrekord 33,5 km
från 10 maj förra året
på första backyardloppet

I år startar jag efter ofrivillig löpvila
under hela vintern
då jag i december i full form
snubblade illa och skadade mig

Nu tassar jag åter på mina vägar
Fyra kilometer i sträck sist
längtar mina långa rundor
två timmar i skön vårtemperatur

I år vill jag springa sju timmar
Sju gånger sex komma sju kilometer
är likamed 46,9 kilomter
och betyder ultradistans!

Andra pris blir sex timmar
40,2 inte så illa det heller
och med tanke på skadeuppehållet
riktigt bra

Bronsplatsen är som förra året
fem varv / 33,5 kilometer
mycket bra det med
och så tar jag ultran på hösten istället

Härlig tid nu framöver
svett och tålamodig träning
att snart få möta gryningen
springandes igen









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-02 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP