Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom nöjesfältet

 

 

hall med

olikformade speglar

enstaka skärvor av dig

sparade minnen

lösryckta bilder

hopskrapade gnistor

från vars och ens mittpunkt

min fråga ställd genast mitt i solen

skymtar jag någonsin mer

din helfigur iklädd vilopuls

och nutid

nu slåss jag

mot en solkatt

ögonvråns tårar

bränner

bländar

avskärmar

tystnaden droppar oupphörligt

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-02 11:02



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Innerligt
Förunderligt
Berörande
-i kärlekens famn

Tack!
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg