Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer vi att få en fredlig Påsk? Onormala frågor skugga min glädja för att bemöta våren.


Med hjälp från ljus till ljus och den violett flamma!

 

Gretas Thunberg Image och beundra i världen är store en prinsessas Victoria.

Idag för att avvärja uppmärksamhet i svenska medierna pratas om event IS-nordborna svenskar. och mindre om ekologisk terrorismevent det kan man säga att Greta Thunberg är lika med VIKTORIA. Triumf!

Jag se hur en bokstav ”K” i namn krackelerar alt bilden om en professionell förbered galjonsfigur kungahuset som förvaltar svenskarnas historia.

                             Men behöver Sverige historier verkligen när allt är presenterat på Practical Jocks och japanska charader. När hela världen pekar mot Sverige som Tramp varnade

-                           Vad då?

Hur så?

-                           Men hallå, just svenskarna i Sverige sysslar med terrorist skolla?

IS svenskarna finns överallt på sättarens nivå och på kunglig strapatserna.

Jag var i föregår övertygat att sett återvändare män och kvinnor som tas emot och sagoledare av sina svenska bekanta passera genom allmänna kommunikation, dem stirrade på mig jag stirrade tillbaka och tänkte på någonting roligt, som till ex: Vad säger vovven i skogen? eller om man träffar på med jultomten, vad säjer man och sedan helt knepet man vänder blicken och ler mot en reklamvägg. 

Polisen hade rätt i sin påstående att 70 år av gamla svenska lagar kan inte röja och bli bort blåsta av marionettregering partier. År 2019

Sverige har en väldig svag kredibilitet, vi är på gång att förlora den mest elementära grundlagen: ”försvaret"

Försvara oss slutligen efter vi är avväpnade av nuvarande svenska staten, vad ska hända med svenska folket när tar över islamiska staten?   

I mina bejakande mardrömmar är att återvändarna underrättar oss en vacker dag utan att utöva våld. det som media kan inte göra idag på fritt murensberg.

 

Vi är en produkt av vårt dåliga sinne som medborgare…

 

 https://www.expressen.se/nyheter/klimat/greta-thunberg-lockar-massorna-i-europa/

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-02 11:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag läste på Facebook svårigheten att definiera sekten. Och de sa i titeln på "pressarna" att kära barn har många namn. så är det, hur kan vi någonsin bekläda svenska orden och frustrationen?
Ha de bra MALVAA.
2019-03-03

  MALVAA VIP
event IS-nordborna svenskar?
KONSTIGA ORD MEN de är förväntade i alla fall när politikerna MÖJLIGGJORDE flödande av IS stiga in i mänskliga dresser
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP