Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reportage...

Så illa grannes bil ser ut
det har jag då aldrig sett förut...
Vad 17 har hänt
vet du vad för nåt Kent...
Han drog ju några repor nyss Knut...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 11:39



Bookmark and Share


  ULJO
Omlackering. Dyrt öde
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt