Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra världar

det finns
andra världar

under vatten
ute i rymden
på andra sidan speglar

världar
som är lika verkliga
som den vi ser

från vissa
av dessa världar
betraktas vi kanske

och det vi ser
är bara en yta
bara en vägg




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-02 12:26



Bookmark and Share


  AKT VIP
Och i världen som vi betraktar finns en annan, den inre. Vad som rör sig i denna vet bara de n som har kontakt med densamma.
2019-03-04

  Kungskobran VIP
Vi är så ynkligt små
när vi tittar upp i det blå
men kanske ändå
finns det något att få
Kanske är det bara ett skal
vi har ändå inget val
utan att kämpa på
och skåda upp i det blå

2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP