Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetsbild!

Jag är inte tjock, men det vet inte ni, kära åskådare, betraktare, läsare!
Jag är rund och mjuk.
Som en och annan duk,
På ett runt bord.




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 12:40



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Fint fett fat !
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim