Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vol.2 på min mest populära låt "I Min Bubbla" men som handlar om en mer aktuell bubbla "Musikbubblan" brinnande skaparlust och en hyllning till min största kärlek "MUSIKEN" denna låt blir med på nästa album "Baron Namgah - Under The Same Sun [2020]"


I Min Musikbubbla

vers1:
vi sitter i en soffa och har fett kul jao/
av musiken ska det njutas för lyriken är så sjukt vass/
o beatet slår i skön takt känns som jag har vingar/
ur min musikbubbla ska jag aldrig försvinna/

och du får gärna se oss live på scen och ha roligt/
Tellus Underground delar alltid med sej av sitt godis/
syster broder ja jag lovar musiken får er trivas/
hoppa känna njuta slappa häng när vi lirar/

funkar bra när du är glad funkar bra när du har ångest/
funkar bra i sängen funkar bra i betongen/
ja! funkar bra på åktur/
funkar bra uppe bland moln eller när du är småsur/

behöver aldrig dö av längtan efter denna sköna känslan/
att ventilera mina problem och sedan ligga på gröna ängar/
ja ökad lättnad likt en skönhet i sängen/
eller en fet spelning med hela gänget på kvällen/

ref:
musikbubblan gör att jag ej behöver punda/
ett uppdrag att väcka dej som försöker blunda/
skapar ett ökat lugn jao ja skapar orken/
skapar raka rör och lagar folket/

brygga:
konst som gör att det flygs bland molnen/
sång som hörs över stad och land/
jag vet att jag kan få den/
känslan av gråt i hals, glad och varm/

vers2:
alla jävlar vet! våra låtar är jävligt sköna/
och det blir bara bättre ju mer vi övar/
trummor toner strängar och sång genom munnen/
njuter dom stunder vi spelar på klubben/

vi har låtar så det räcker straight från underjorden/
älskar även att repa ja det är dunderroligt/
flyger högt ja musik är alltid så härligt/
hittar man rätt artist är det väldigt lärorikt/

jag gör volym 2 som går ut till alla Rockers!/
som fortsätter droppa och inte stannar upp rädd/
som försökte hjälpa till men fick bara skit för det/
broder och syster du vet att vi hör dej/

vi delar med oss till alla som vill ha av det/
vardagen blir så mycket bättre med bas i magen/
toner är mat för själen, underbart!/
så jag har inget liv? då är du dum som fan!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-02 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl