Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke-stopp?

Poesi kan upplevas, förstås och tolkas. För detta använder man tankar och känslor. Är poesin i allmänhet mest inriktad på att skapa känslor?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-02 14:25



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jo
känslomässiga bilder
2019-03-03

    Mim
Jag tror det!

2019-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Åtminstone så jag tänker, både när jag skriver och läser.
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP