Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min mor


Inte ens ett milligram nyfikenhet

Berättar mina drömmar
Om min framtid
Och du visar inte ens ett milligrams nyfikenhet

Varför berättar jag?
Varför kan jag aldrig inse att du bara är nyfiken när jag vill göra sådant som intresserar dig?

Att acceptera tingens ordning blir min läxa




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP