Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

med stängda ögon
förnimma känslan av nyfikenhet

ett vackert minne
i det stora blå

värdet av förnuft
gränsar till galenskap

självkänsla
icke existerande




Fri vers av Tildatej
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-02 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej