Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

 

 

i samma ögonblick han kände livet lämna

utropade han: nej, det måste vara fel!

men döden var obeveklig

in i evigheten, in i det stora mörkret

försvann han

och med det löftena han fått

tusen jungfrur och paradisets sötma




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-02 18:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vad är tusen jungfrur att hänga i julgranen jämfört med hennes leende
2019-03-03

  Bodingen VIP
Vad ska man med tusen jungfrur till, måste väl vara bättre att få tusen proffs he
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP