Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänk 3 : Snickarens Sista Bräda

 

 

Första Brädan :

 

kapar rakt av och

kapar av

och sågar snett

 

 

Andra Brädan :

 

mäter med tumstock

och ritar med strykmått

nej, dubbelkollar först med vattenpass

 

 

Sista Brädan :

 

borrar bra bit

och borrar djupare och

borrar igenom

 

 

 

 

Nästa Bräda :

 

återfinner någon påbörjad,

filar vidare och

sandpapprar finfint

 

 

Samlad Bräda :

 

tvingar ihop, limmar samman

samt spikar idiotsäkert

och bänder isär

 

 

Tredje Brädan :

 

trär ett par trådar

och målar istället ljusgrönt

eller uppsöker textilfröken

 

 

 

 

ingen bräda :

 

tar en paus

ute bland träden, rotar fram

skruvar ur huvud

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-02 19:36



Bookmark and Share


  Nanna X
Slöjd är inte lätt; )
2019-03-02

  TrollTörnTrappan VIP
Min tredje bänk blev just ingen sittbänk alls, snarare (parodi på) arbetsbänk för trä(3)-fixarens vardagliga "trollkonster"...
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP